Driftinformation

Här rapporterar vi så snart vi kan planerat underhåll, eventuella större driftstörningar samt driftstopp i våra sopsuganläggningar.

Aktuella driftstörningar Stockholm

17/9-2021

Söderhöjden – Vatteninträngning i rör, arbete pågår. Kärl finns utställda på Vasavägen 85-133 samt Snapphanevägen 96-130.

Planerade driftstopp 2021

Hallonbergen– Rörläggning i Ör till nya sopsugsterminalen. Adresserna där rörledningarna som ska läggas om och tills vidare kommer ha kärl är:

  • Mamsellstigen 2-8
  • Örsvängen 3-15
  • Logdansvägen 4-48

Rörläggningen planeras att vara klar i oktober 2021. Därefter ska samtliga befintliga fastigheter driftsättas till den nya terminalen.

Rågsved  Sopsugen på Stövargatan 1-29 är avstängd. Reparation på tryckluftssystemet pågår p g a angrepp av gnagare. Sopkärl finns utställda.

Skarpnäck  Hela anläggningen är avstängd på grund av grundvatten som har trängt in i systemet. Containers samt sopkärl är utställda i de drabbade områdena. Arbete pågår med att driftsätta nedstängda inkast, beredskapsplan är utförd och efterföljs.

Huvudsta  Sopsugen på Jungfrudansen 2-36 och Storgatan 50-56 är avstängd på grund av hål i rör. Vi handtömmer delar av området.

Kontakta oss

Vill du veta mera om Envac så fyller du enkelt i formuläret och skickar det. Vi svarar så fort vi bara kan!

* Kontaktformulär obligatoriska fält